Products Approved by the Ministry of Health

office[at]cygnus.com.ro

PROCEDURA DE ACHIZITIE

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.cygnuspharma.com este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

  • identificarea si alegerea produselor
  • inregistrarea dvs. ca utilizator al site-ului www.cygnuspharma.com (nu este obligatorie). Clientul este singurul raspunzator pentru mentinerea confidentialitatii si a securitatii contului sau
  • plasarea comenzii, dupa acordul cu termenii si conditiile de utilizare

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

PRETURILE

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.cygnuspharma.com reprezinta preturile finale de cumparare in care nu sunt incluse taxele de transport, cu exceptia cazurilor in care se precizeaza altfel.

Preturile includ TVA si sunt exprimate in RON pentru fiecare produs in parte.

Valoarea transportului este estimata in cadrul procesului de comanda.

Livrarea produselor se va face intr-un interval de 1-3 zile lucratoare.

RETURNAREA PRODUSELOR

In cazul in care un client doreste sa returneze un produs, are obligatia de a instinta in prealabil magazinul online www.cygnuspharma.com in scris prin e-mail la adresa: office@cygnuspharma.com in termen de maximum 14 zile de la primirea produselor si/sau serviciilor.

Clientul are dreptul de a se retrage din contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile, conform O.U.G. nr. 34/2014. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Client, intra in posesia fizica a produsului.

Produselor trebuie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate documentele care l-au insotit) in termen de cel mult 14 zile de la data la care Clientul a notificat www.cygnuspharma.com despre intentia de retragere din contract. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs., aceste produse nemaiputand fi returnate.

Inapoiem contravaloarea produsului in cel mult 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. www.cygnuspharma.com poate amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele.

ro_RO

office[at]cygnus.com.ro

© All Rights Reserved 2020

COOKIES – Pentru o mai buna experienta, acest website foloseste cookies.

Contact

Pentru a intra in legara cu noi, va rugam sa completati formularul atasat sau sa ne scrieti la adresa de email office@cygnus.com.ro

office[at]cygnus.com.ro

© All Rights Reserved 2020